Wat?

De estafettechallenge is een criterium loopwedstrijden met aflossing en telt 8 wedstrijden in Zuid-Limburg, Vlaams-Brabant en Luik, waar u kunt genieten van precies opgemeten parcours. De formule werd 15 jaar geleden succesvol geïntroduceerd door Psylos vzw in Leuven. Er worden tot 100 ploegen toegelaten en afhankelijk van de organisatie gaan de opbrengsten naar een goed doel.logonl

De Estafettechallenge zet hoog in op kleinschaligheid, sportiviteit, gezelligheid en gedeeld sportplezier. Het zijn wedstrijden georganiseerd door en voor lopers, met een lage drempel voor beginners en mensen met een beperking. Dankzij de aflossing van 1000 meter in één uur kan iedereen deelnemen: een ideale gelegenheid dus voor start-to-runners en mensen met een beperking om te proeven van warm sportplezier. Voor wedstrijdlopers of anderen kan het een doorgedreven intervaltraining zijn of een persoonlijke waardemeter. Een zo groot mogelijke afstand lopen in één uur met een vriend(in), kan immers voor velen een mooie uitdaging zijn.

Daarenboven garandeert de combinatie van duodeelname en wedstrijdinterval loopplezier op elk niveau. Redenen genoeg dus om deze unieke, sociale en sportieve evenementen eens te ervaren!

Neem zeker een kijkje in de rubriek intern reglement. Zo krijgt u een overzicht van onze werking en de eenvoudige aflossingsformule.

Wij wensen u alvast veel loopgenot!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s