Sponsors

Beste,

Mogen wij even uw aandacht?

Wij zijn Sportclub De Wegwijzer. Om verschillende, liefst kleinschalige goede doelen te kunnen steunen hebben wij met enkele vrienden deze vereniging opgericht die via het organiseren van sportevenementen fondsen wil vergaren.

Met de Estafettechallenge organiseren wij 9 estafettelopen (in Sint-Truiden(2x: Speelhofrunners en Asster), Tongeren,  Tienen, Landen, Limont, Alken, Waremme en Crisnée) voor verschillende goede doelen. Ploegen van 2 lopers lossen elkaar gedurende 1 uur af op een parcours van exact 1000 meter. De limiet van  100 ploegen wordt telkens weer bereikt. Onder de deelnemers zijn zowel competitielopers als jong en oud op zoek naar een goede training in combinatie met een warme deelnamesfeer! Dit laatste staat voor onze organisatoren centraal: gezellige sportiviteit onder gelijkgezinden. Voor anders validen is er de mogelijkheid om deel te nemen in teams van 3 of meerdere lopers(stappers)

Welke goede doelen?

Elke wedstrijdorganisatie kiest haar eigen goede doel. Zo steunden wij in het verleden oa. vzw. Parantee-Psylos, fietsproject St.Ferdinand Lummen, Kom op tegen Kanker, Huize Levenslust, Super Gilles, Leg’s Go, vzw. Passhuis, enz…  

Daarnaast organiseren wij met wandelclub De Wegwijzer 4103, lid van de Wandelsport Vlaanderen vzw., ook  wandeltochten in Hoegaarden met telkens ongeveer 800 deelnemers voor project vzw. Parantee-Psylos en wij richten eveneens de Jogging Buvingen in die deel uit maakt van het Waalse loopcriterium ‘Challenge Hesbignon’,  voor een goed doel (in 2017 voor vzw. Levenslust Orsmaal, een tehuis voor door het gerecht geplaatste kinderen).

Uw steun is welkom

Gemiddeld brengt iedere organisatie ongeveer netto 600 euro op. Het organiseren kost geld (huur lokalen, terreinen, prijzen winnende ploegen, tombolaprijzen, logistieke ondersteuning, enz…). Geld dat we hierdoor niet kunnen schenken aan de organisaties die we willen steunen.

Wij zijn daarom op zoek naar organisaties, bedrijven, zelfstandigen,… die onze visie ondersteunen: sociale sportiviteit met een hart voor de medemens. Uw sponsoring hoeft niet éénzijdig te zijn: elke vorm is welkom (financiële, tombolaprijzen, logistiek, …).

Win-win

In ruil promoten wij de deelnemende sponsors zoveel mogelijk via onze kanalen: 3000 folders, spandoeken, speaker, nieuwsbrieven, mailing, facebook en website (logo, vermelding, foto’s, bedrijf in de kijker).

Indien u surft naar onze website estafettechallenge.wordpress.com kunt u zien dat dit het uitgelezen middel is om de aandacht te trekken op een bedrijf of product  via aankondigingen en multimedia. De website is vrij recent en met allerlei acties zullen wij deze trachten  nog meer in de kijker te zetten in de wandel- en loperswereld en andere geïnteresseerden. Bekijk zeker de fotoreportages en gewis u van de gezellige sfeer die we steeds trachten te creëren. Om de deelnemers te sensibiliseren voor de diverse goede doelen worden die ook telkens weer uitvoerig aangekondigd en beschreven. Iedere deelnemer weet wat hij steunt! Indien u interesse heeft om te participeren aan dit pakket van evenementen voor het goede doel kunt ons bellen op het nummer 0496 40 67 25 of mailen naar rolvdb@hotmail.com. Wij staan open voor alle vragen en geven u graag meer uitleg indien nodig!

Onze (vrijblijvende) sponsoringsformules:

–           100 euro: uw logo op onze 3000 folders

–           250 euro: uw naam en logo vermeld op al onze kanalen in de vorm van “met dank aan … ”

–             500 euro en meer: uw naam en logo op al onze kanalen, reclamepanelen tijdens wedstrijden met  fotoverwerking voor website en facebook, “bedrijf in de kijker” op website.

Voor 1000 euro en meer, indien u dit wenst,  wordt uw naam verbonden aan de Estafettechallenge in de zin van  ……………….. Estafettechallenge 2018

Voor prijzen in natura ter waarde van bovenstaande bedragen, gelden dezelfde afspraken. Uiteraard staan wij open voor uw suggesties en schrijven we een bewijs van gift uit.

Rekening nr. BE71 6528 0583 5969 (t.a.v. Vandenborne Roland) met mededeling “sponsoring  De Wegwijzer”

Met dank om dit in overweging te nemen en veel dank indien u instapt.

Met sportieve groet,

Vandenborne Roland

In naam van het comité De wegwijzer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s