La balade du Chateau de Limont

Voor de 5de manche van de Estafettechallenge 2018 trekken we voor de 2de keer naar  Donceel, meer bepaald naar het mooie Chateau de Limont, rue du Chateau. Wie er vorig jaar deelnam, toen in zeer zomerse omstandigheden, zal beamen dat er ons daar een schitterend parcours wacht dat veel variatie biedt. Aan de kilometertijden van vorig jaar te zien viel het qua moeilijkheidsgraad wel mee. Voor wie Landen en zijn Molenberg overwonnen heeft wordt dit zeker een makkie. Tja, die Molenberg, in welke richting ge hem ook loopt, het blijft een mooie uitdaging.

Pierre Olivier, de man die wekelijks op pad is met zijn team van O’top, om overal te lande uitslagen op te meten, zal u met open armen ontvangen. Ook de kasteelheren staan open voor dit sportief evenement en bieden hun prachtig domein aan om ons te laten sporten. Pierre koos dit jaar Leg’s Go als goede doel en zij zullen ook weer talrijk deelnemen.

Dit jaar is gekozen om op woensdag  25 juli om 19u30 de estafette te laten plaats vinden, een gewone dag in de week, wel in de vakantie, een ideaal moment om uw normale training te vervangen door een doorgedreven interval.

Wie de Teamstand op deze site al eens bekeken heeft merkt de nipte verschillen tussen de verschillende podiumkandidaten maar let op, vanaf dit jaar tellen de 7 beste uitslagen. Het zal tellen worden op het einde van de rit! Wat ook opvalt is het beperkt aantal Damesploegen in de verschillende categorieën. Hopelijk komt daar in Limont een kentering in, de al talrijke voorinschrijvingen duiden alvast een positieve tendens aan. Wat ons wel verheugd is het stijgend aantal Waalse deelnemers onder impuls van enkele leden van WAC. Un grand merci!!!

Vergeet niet u tijdig in te schrijven via de website estafettechallenge.wordpress.com. De inschrijfmodule is ditmaal lichtjes anders, we volgen het systeem van O’top, specialisten terzake. Tot in Limont en ga er voor!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s