De perfecte voorzet

De estafette van de Speelhoflopers was op zijn minst gezegd een voltreffer: 10 dagen op voorhand uitverkocht met zelfs 4 ploegen in reserve, amper afzeggers en dat ondanks de winterse omstandigheden zodat er toch 103 ploegen deelnamen, een organisatie die af was, een mooie sportieve strijd in de verschillende leeftijdscategorieën en alleen maar lachende gezichten! De prijzen- en tombolatafel was traditiegetrouw weer de max. en lokte hoerakreten uit bij de winnaars en winnaressen. Het viel ons op dat er op de cadeaubonnen geschonken door dé lingeriezaal van Sint-Truiden, de MIMOSA, Stapelstraat 44-46 zeer enthousiast gereageerd werd door de vrouwen én de mannen. 34% van de deelnemers waren immers vrouwen maar ook als man thuis komen met zo’n fijn cadeau wordt altijd geapprecieerd!

De Speelhoflopers, klein maar sterk, zagen dat het goed was en dat hun immense inzet zeer gewaardeerd werd. Daarbij komt nog, om het in voetbaltermen te zeggen, dat ze de perfecte voorzet gaven aan de Estafettechallenge 2018. Aan de andere organisaties is er nu de challenge om op dit elan verder te gaan, namelijk toffe, gezellige estafettes aanbieden met een warm hart voor de deelnemers en voor de medemens.

De afsluitende prijsuitreiking van de challenge 2017 en bijhorende getrouwheidstombola werd ook warm onthaald zodat velen naar huis gingen met een fijn gevoel en een kruiwagen vol cadeaus… Vanuit het comité Estafettechallenge willen we iedereen bedanken die er toe bijdroeg om van 2017 een schitterend estafettejaar  gemaakt te hebben. Wij bedanken onze sponsors O’top, Helpshop, Immo Haven, de anonieme sponsors, Stefan Budo van de Kerstestafette Heers, alle organisatoren en hun team, Jo Ruymen, Rudy Leunen en Michael Mertens en de vele “stille” helpers… Merci aan iedereen die al eens deelnam of meerdere keren. Dank aan degenen die telkens weer hun achterban motiveren om deel te nemen. Een speciaal woordje van dank aan onze trouwe jetonmedewerksters Nadine, Fabienne, Patricia, Anne en Jos, Patrick, de occasionele… Chapeau voor hun fantastische bijdrage, geconcentreerd, 1 uur lang in weer en wind, in de felle zon, altijd bereid… Zo ook de talrijke fotografen Jo, Marc, David, Eddy, Nadine, …

Tot in Tongeren, op de Motten, op vrijdag 6 april om 19u30! Vergeet niet u tijdig en betalend voor in te schrijven…

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s