Halfweg

Na de 4de estafetteloop te Landen zijn we reeds  halfweg de Estafettechallenge 2017. Na het opmaken van de Teamstand als de uitslag Landen bevestigd wordt zullen we al een eerste balans kunnen opmaken. Weet dat 1 uitslag(de slechtste) of 1 niet-deelname kan weggelaten wordt bij de eindafrekening! Door Graspop verscheen de uitslag niet onmiddellijk op de website. Onze webmaster was één van de 155.000 deelnemers van  dit Metalfestival in Dessel.  Indien hij nog in goede staat is zal de uitslag Landen snel te lezen zijn op de site.

Wij kijken nu al vooruit naar de volgende estafette, de Ministreelloop Donceel. Wegens een smartelijk gebeuren zal deze niet plaats vinden aan het kasteel van Donceel maar in Haneffe, de hoofdgemeente. Wie ooit aan de 8 Miles de l’Yerne deelgenomen heeft zal beamen dat daar een prachtige estafette mogelijk is. Op vrijdag 30 juni deel vindt de 27ste editie ervan plaats. Allen daarheen! Toporganisator Pierre Olivier, de man achter Cours la Provence en O’Top, zal u allen hartelijk verwelkomen in zijn heimat!

Inschrijven voor de estafette kan asap via de website Estafettechallenge of via http://www.otop.be/estafettedonceel

Iedere organisator heeft de vrijheid enkele accenten te leggen en Pierre liet ons weten dat we in Haneffe niet de per categorie gekleurde wisselstokken gebruiken maar stokken met een ingebouwde chip die de gelopen tijd per ronde registreert. De concurrentie inschatten wordt dus iets moeilijker. Voor eenmaal  ook gedaan met chrono’s indrukken (of vergeten). Hij beloofde aan de snelste rondetijd, gelopen door een dame en heer,  een mooie prijs te verbinden. Dat lijkt ons puzzelwerk maar Pierre kennende zal dat wel in orde komen. De estafettes zijn er niet alleen voor de snelle lopers en vanuit de Estafettechallenge offreren wij de gebruikelijke flessen Crémant d’Alsace aan de 1ste dame én man die na de 1ste ronde na plaats 50 doorkomt. Ook dat zal aandachtig tellen worden!

Hopelijk zien wij u allen terug in het mooie Haneffe om 15u op vrijdag 21 juli, de Nationale Feestdag, die we dan sportief kunnen vieren met onze Waalse loopvrienden en -vriendinnen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s