85

Na de geslaagde estafetteloop in de prachtige Jekerhippodroom te Tongeren is het stilaan weer tijd om vooruit te kijken naar de volgende en dat is Tienen en wat later Landen.  Ook het Houtemveld te Tienen is een zeer geschikte locatie om te organiseren(zie foto’s vorige editie) en dit gebeurt in een fijne samenwerking met de plaatselijke atletiek- en skeelerclub en natuurlijk Parantee-Psylos, de goede doel-organisatie waar we het samen voor doen. Het parcours is Tienen biedt veel onverharde maar perfect beloopbare loopstroken aan en valt qua moeilijkheidsgraad best mee. Maar ja, dat wordt bepaalt door uw trainingsniveau!

In Tongeren werd via de hoofdsponsor het initiatief  genomen om een deelnemer te belonen die op een vooraf en geheim tijdstip de finishlijn overschreed. Een tof gebaar! Om het familiale karakter van de estafettes in de verf te zetten zal er in Tienen een wettelijk getrouwd echtpaar dat deelneemt uitgeloot worden voor een speciale, aangepaste prijs. Neen W., met uw huidige vriendin, dat telt niet…!

Intussen staat de Teamstand na Tongeren ook op de site. ’t Is nog vroeg dag maar er lijken toch al enkele ploegen in hun kaarten te laten kijken. Weet dat dit jaar de 7 beste resultaten tellen, ééntje valt weg  door forfait, ziekte, verlof, slechte dag…. Voor het plaatsen van de uitslagen(vanaf nu) en de Teamstand nemen wij steeds rustig onze tijd. De uitslag per estafette en de Teamstand worden pas officieel 1 week na publicatie op de website om wijzigingen, opmerkingen te kunnen controleren en te verzamelen en dan aan te passen. Zoals bij alle andere systemen kan er ook bij onze jetons afgeven en nemen al eens iets verkeerd lopen( per ongeluk vergeten ene te nemen of af te geven, enz.). Ook in de Teamstand zal er al eens een foutje sluipen. Gelukkig is dat zeer beperkt. Vergissingen, opmerkingen  hieromtrent kunt u doormailen naar rolvdb@hotmail.com, wij checken alles nog eens dubbel  en na 1 week krijgt u de aangepaste en definitieve versie te lezen.

OPGELET!!! Met RCT, de grote atletiekclub van Tienen en voorzitter Serge, waar we mee samenwerken,  is afgesproken dat zij met 15 nog te vormen ploegen zullen deelnemen. De bovenstaande titel “85” slaat dus hierop: de limiet van het aantal ploegen die zich kunnen voorinschrijven is dus 85, de laatste 15 zijn voor RCT. Laat-inschrijvers, hou dit in ’t oog en neem uw voorzorgen. Ziezo, graag zien wij u allen terug in Tienen en nadien te Landen voor weer eens gezellige, sportieve estafettes.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s